Kun middagsmat takk :S

Det ble en lang natt på oss, Mathea var urolig og ville ligge i senga vår hele natten...tror vi har skjemt bort henne litt med det :S Hun hadde vondt i magen sin og skrek ganske mye, og det var egentlig bare på morgenkvisten vi fikk sove  noen timer uavbrutt. Hun har hatt  vondt i magen og dårlig matlyst idag også, og det var kun middagsglass med spagetti i kjøttsaus som ble godtatt, hun spiste ca et 1/2 glass pluss litt eplemos (tips fra helsestasjonen). Jeg prøvde å gi henne grøt til frokost og kvelds, men det liker hun slettes ikke. Vi prøvde også brødskiver med makrell, smør og leverpostei, uten at det fristet henne. Det var over 4 timer mellom middag og kveldsmat, så hun var helt sikkert sulten. Så da ble det bare fruktmos og pupp til kvelds!

På ettermiddagen trillet vi en tur til obs sammen med Marianne og Sunniva, vi fikk handlet litt mat til helga og en liten søt sikkelsmekke til Mathea ;P (teksten "mamma+pappa = meg" <3 )

Mathea var litt urolig da vi la henne ikveld også, skrek og ville opp, men etter at jeg hadde sittet og holdt en hånd på magen hennes en stund roet hun seg, og sovnet søtt :)

Imorgen skal vi holde oss hjemme, vi skal vaske til helga,leke og kose oss masse =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits