Nye tenner på vei??

Idag har Mathea vært skikkelig grinete. Det begynte med at hun var urolig inatt, og skulle bare sove sammen med meg, og ha mat ofte :S Da vi sto opp fikk hun diare, og har egentlig hatt det i hele dag stakker. Hun har spist svært lite idag, jeg har lurt i henne et par små skjeer med middag og grøt, ellers har det kun gått i morsmelk.

Hun var trøtt og klar for senga i 19 tiden, men neimen om hun skulle sove. Hun skrek og skrek og ingenting hjalp. Til slutt la vi henne i vogna og rugget henne til søvn, da var klokken blitt 20.20! Jeg skal IKKE gjøre det til en vane at hun skal sove i vognen om kvelden, men nå så jeg ingen annen løsning. Og jeg tror ikke at hun skrek for at hun var vanskelig, jeg tror hun har litt vondt ikveld :( Vi skal bære henne opp i sprinkelsenga når vi legger oss, så får vi håpe at natten blir litt roligere enn dagen :)

Mathea har fått to tenner nede i munnen, så det blir spennende å se hvor neste dukker opp. Jeg har prøvd å kjenne etter, men med en gang jeg putter fingeren min i munnen hennes biter hun så hardt igjen at jeg må slutte med "tannletingen", før jeg får hakk i fingeren :P De små tennene er sylskarpe!!

s5001107
Verken jeg eller Fredrik fikk i henne noe grøt ikveld..."nei takk"!


Ellers har vi vært på barselbesøk til Caroline og Kristian idag, lille Mari var kjempefin :D Den lille frøkenen lå søtt å sov hele tiden mens vi var der, så vi får håpe at hun er litt mer våken og jeg får sett litt mer av henne neste gang vi er der :)

Mathea er blitt en "ræser" på golvet, hun ruller hit, dit og overalt. Idag ville hun se litt nermere på nitendo wii'n til Fredrik :P

s5001104 s5001106
"Hva er dette for noe, en ny leke?  hmmm... er denne god å tygge på da??"

Imorgen er det en ny dag med nye muligheter, og kanskje en ny tann :)

Gonatt :)

Én kommentar

Mormor til Tobias

22.jan.2009 kl.18:59

Håper dere fikk sove. Men slik er det med disse små, helt normalt. Men skikkelig nuskejente da..

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits