20 januar :)

Idag har vi hatt en kjempefin dag :)
Vi sto opp i 8 tiden, da spiste vi frokost og koste oss. Etter Matheas første dupp dro vi til Trine&Tobias. Der trillet vi tur sammen med T&T og Stine&Sander.

s5001102
Her låner Mathea stolen til Tobias :) Se den fine genseren mommo har strikket :)

Mathea er glad i mat, men ikke så veldig glad i grøt, så idag prøvde vi en ny type som Tobias liker godt, og den så hun faktisk ut til å like :D Kom "mmmm mmm mm" etter hver skje!! Da ble jeg glad :) Hun spiste nesten en hel posjon grøt og ett beger med fruktmos til kveldsmat...ny rekord :)

s5001100
Ikke så veldig glad i den gamle grøt typen...


Til frokost idag fikk hun et par bittesmå biter med brødskive m/leverpostei...det var rare greier, men smakte heller ikke så værst :) Og når vi var til Trine spiste Sander brød me kaviar, og Mathea fikk smake noen biter av det også, og kaviar var heller ikke å forakte...så idag har vi handlet mer brød, kaviar og leverpostei! (se video av den første brødskiven)

Ikveld sto jeg på kjøkkenet og laget grøt, og Mathea satt i gåstolen sin. Frem til nå har hun kun sittet i den uten å kunne bevege seg, MEN ikveld så jeg med ett at hun tok små steg, det gikk bakover og til siden, men moro allikevel...flinke jenta mi =)


s5001103
Skal prøve å få det på film neste gang ;)


Nå er det kveld og jeg sitter og slapper av etter en hektisk dag. Mathea har allerede sovet over en time, hun sovnet med en gang hu la seg, godt :) Fredrik sitter oppe på kontoret og jobber, og jeg venter på at Frustrerte fruer skal begynne :9
Imorgen skal vi en liten tur til Malvik og besøke lille Mari som er en drøy uke gammel, det blir koselig :)

Ha en god kveld alle sammen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits