19 januar!

Gratulerer med dagen farfar :) -Mathea-

Idag var vi i pirbadet sammen med Stine&Sander og Trine&Tobias, vi dro kl 11 og var ikke hjemme igjen før kl 16.30, så hele dagen gikk egentlig med :)
Det er en god stund siden Mathea har vært i basseng nå, så jeg var litt usikker på hvordan hun ville reagere, men hun så ut til å kose seg :) Dukket et par ganger, og det gikk kjempefint.

s5001087
Vi hadde med vognene inn på pirbadet, er greit for barna å sitte der mens mamma'ne spiser mat, og hvis de små blir trøtte og vil sove en liten dupp :)

Idag var vi så heldige at alle 3 barna sov samtidig, så da fikk vi voksne lekt oss litt i bølgebassenget. Det var "store og sterke bølger" som slengte oss hit og dit :P Ikke sant Trine og Stine..hehe!

s5001089  s5001092

s5001094  s5001095

Det var en morro dag for store og små :)

Nå skal jeg stjele tv kontrollen fra Fredrik, for nå skal jeg se Akutten! (uanett om Fredrik vil eller ikke)
Håper Mathea sover like godt som hun bruker inatt...og imorgen blir det kanskje trilletur sammen med Trine&Tobias :) Vi må også på butikken å kjøpe en ny type grøt til Mathea, for den vi har nå vil hun slettes ikke ha :( Middag og fruktmos er kjempegodt, men ikke grøt...hmmm! Hun skal få et par biter med brød å sutte på imorgen tidlig, kanskje hun liker det? :P

Én kommentar

Kine

19.jan.2009 kl.21:44

Fredrik vart så oppgidd over at æ villa sjå Akutten at hain gikk å la sæ :P

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits