Verdal'n :)


Da er det på tide å blogge litt igjen, har hatt så mye å gjøre i det siste, så jeg har ikke rukket å skrive noe :/ Men nå sover Mathea, og Fredrik står og spiller tennis på nitendo wii :) Da kan jeg endelig finne frem pc'n, sette meg i sofaen og slappe av og kose meg med litt blogging :)

Jeg og Mathea var hjemme på verdal'n fra onsdag til søndag, vi lå hos mommo og moffa, men traff farmor og farfar på cafe` på lørdag og var på bursdag der på søndag :) Mathea storkoser seg når vi er på "hjemme", for da treffer vi så mange kjente...og det er maaaasse oppmerksomhet å få ;P


OPPI LEIRÅDAL'N

s5001055
Mommo har så mye fint å se på i vinduene sine :)

s5001068
"kjører bil" på kjøkkenbenken sammen med moffa :)


s5001059  s5001060
Vi fikk besøk av Stina&Karianne :) Karianne var flink til å åle seg fremover, så nå skal Mathea også øve seg ;) Hun prøver og vil så gjerne komme seg fremover, men vet ikke helt hvordan ennå, men jeg tror det kommer snart :)

PÅ TRONES PÅ BURSDAG TIL FARFAR

s5001079

s5001077  s5001076
Mathea fikk denne gåbilen i dåpsgave av onkel Andreas og Marthe, men det er ikke før nå at hun har blitt stor nok til å leke litt med den. Mathea og pappa ute på kjøretur...begge to så ut til å storkose seg :) Mange rare lyder og ting å ta og kjenne på :)

s5001081
Det begynte å bli sent og lille Mathea var trøtt, da var det godt å sitte i fanget til farmor og slappe av  :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits