15 januar...på Verdal'n :)

Inatt har både mor og datter sovet godt :D Mathea våknet da jeg la meg igårkveld, men sovnet raskt etter en liten matskvett, og da sov vi uavbrutt til klokken 7 :) Så lå jeg og lillevennen og slappet av en liten time før vi sto opp til ei god og varm stue (morfar har varmepumpe og er kjempeflink til å fyre i vedovnen når vi er på besøk).

Vi skulle egentlig på øra og besøke far/oldefar idag, men pga kulda ville jeg holde Mathea inne. Så da måtte vi besøke Tove og Oddbjørn. (Matheas gammeltante og onkel). De har en liten søt hundevalp som heter Alma. Lille Alma blir veldig glad når det kommer besøk, og hopper og svinser rundt oss, noe som går helt greit...MEN Mathea synes at hun bjeffer litt for høyt :S

Her har lille klompen badet og skal få på seg nattdrakt :) <3  <3  <3

s5001051 s5001052

Nå har lille lagt seg, men er litt urolig :/ Kanskje det er en ny tann på vei...? Men får håpe at vi får sove godt inatt

Imorgen skal pappa ta med bilen min på EU kontroll...håper det ikke er noe galt med den :S
Jeg og Mathea skal være hjemme og kose oss, for det er meldt -11 fra morgenen...brrrr! Kanskje vi skal besøke en tante eller to??
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits