14 januar...På Verdal'n :)

Idag sto jeg og Mathea opp i rett tid og satte kursen mot Verdal og mommo og moffa :)
Idag var jeg ganske uthvilt, Mathea sov mellom kl 23.30 og 06.00 :D Og hun hadde sikkert sovet lengre hvis vekkerklokken til Fredrik ikke hadde stått og uuuuuullllt i maaange minutter kl 06.00!!! :S
På vei oppover dro vi innom boby'n og kjøpte tripp trapp stol til Mathea, den gleder vi oss til å montere når vi kommer hjem =) Så hentet vi tante Martine på skolen og kjørte opp til Leirådal'n.

Her skal Mathea ut i vogna og ta en liten dupp..litt kalt ute så hu fikk på seg den gode varme bjørnedressen som gammel tante Elin har strikket....sååå søt ;)
 
s5001043


En siste kosestund på fanget til mommo før leggetid. Mathea synes at mommo har så mange rare ting som er så morsomme å se på, og gode å tygge på :)

s5001047

Nå ligger Mathea og sover søtt <3, og snart skal mamma'n også legge seg :)

Imorgen skal vi på en liten besøksrunde til venner og famile, og først og fremst skal vi til oldefar, det blir koselig :)

Go natt og drøm søtt :)

2 kommentarer

hilde

15.jan.2009 kl.19:41

søt a va i bamsedress'n!!! akkurat sånn dress har sander å!!! så radi og god!

Maren og Markus

15.jan.2009 kl.20:59

Så arti blogg du har her:)
Å så stor hu har blitt... Klæm:)

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits