12 og 13 januar

Idag er vi tilbake på nett, det var nede i hele går.

På mandag trillet vi opp til City syd og der møtte vi Marianne og Sunniva. Vi kjøpte oss lunsj på jordbærpikene, der satt vi og koste oss med god mat, og småjentene satt og lekte og så på alle de rare menneskene :)

s5001019


Idag dro jeg og Mathea til Trine & Tobias, så trillet vi med smågullene til Lade, der shoppet vi litt klær og koste oss. Var et kjempefint trillevær, men det var litt langt hjem...ikke sant Trine :P Tror vi kommer til å kjenne det godt i føttene imorgen :S Men det er godt å gå tur da!
Nå ligger Mathea og sover, og jeg driver og pakker. Imorgen skal jeg og lillmor kjøre hjem til Verdal, der skal vi være et par dager, og det er utrolig hvor mye man må ha med seg når man har en baby...bilen blir jo stappfull uansett :P. Fredrik må  desverre være hjemme alene for han skal jobbe :( 

Mathea har blitt så utrolig flink til å sitte og rulle den siste tiden, jeg kan legge henne en plass, og 10 sekunder senere har hun kommet seg flere meter unna :D Som på dette bildet...plutselig lå hun langt under stue bordet og smilte <3

s5001023

Nå hører jeg at Mathea er våken :9 Så nå skal hun få bade og leke litt før det er grøt tid og senga :)

Håper hun sover litt bedre inatt...tror hun er plaget med litt kløe i munnen stakkar.

3 kommentarer

Ingrid

13.jan.2009 kl.21:41

dåkk må ta dåkk æn tur innom Meny vest dåkk e på øra da:) e der kvar dag æ:) -Ingrid-

gammeltante

14.jan.2009 kl.00:27

hei på du Mathea,arti å sjå på bloggen din ja:)
gle mæ t du kjæm oppi leirådaln i mårrå,læng sia æ hi shett dæ vettu:)

Mormor til Tobias

14.jan.2009 kl.11:47

Tror dere vil kjenne det i føttene etter turen til Lade ja. Men det er sunt vondt. Herlig å være ute på tur. God tur til Verdal.

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits