10 januar

Idag sto hele familien Larsen Stornes opp kl 08.30 :) Jeg og Mathea dro til Trine og Fredrik satte seg på kontoret for å jobbe.
Jeg og Trine tok på ås broddene og trillet en tur til KBS på blankisen :) Ble Big bite og et par nye plagg på oss før vi trillet opp til Flatåsen igjen.


Mathea er så nysgjerrig, så hun måtte få sitte litt i vogna å se på alle menneskene :)

s5001009

Jeg og Mathea var en snartur innom Ikea på vei hjem, vi måtte ha flere plastskjeer og smekker. Mathea spiser 3 måltider med fast føde nå, så det går unna med skjeer og smekker ;)
På kvelden kom Andreas og Marthe med pizza og smågodt...Etter at vi hadde spist pizza og lille klompen hadde lagt seg tok vi frem Wii'n som Fredrik fikk i julegave av meg og Mathea, så da ble det bowling på høyt nivå :P Ikke sant Marthe :P

Mathea fikk leke litt med besøket før hun ble trøtt og måtte finne i senga :) Sovnet mer eller mindre med en gang :)

Mathea og onkel Andreas..(Mathea smugtitter på sms'ene til Andreas :P)
s5001011


s5001013

Nå er jeg utslitt i armer og ben etter en lang kveld med golf, bowling og tennis, så jeg skal finne i senga. Håper jeg klarer å legge meg uten å vekke Mathea, slik at jeg kanskje får et par timer søvn før hun våkner og vil ha mat...det hadde vært godt :)

Gonatt alle sammen :)

6 kommentarer

Trine og Tobias

11.jan.2009 kl.01:10

Kine... Æ bor ikke på Flatåsen! Jakobsli hete d:) hadd blitt lang trilletur fra kbs t flatåsen gitt:p

Trine og Tobias

11.jan.2009 kl.09:16

Hehe..spræk læll da:)ha en fin dag=)

martine

11.jan.2009 kl.11:53

Syns de e flink æ te å ta dåkk ut i all slags ver. Også arti det e når Mathea bynne å vårrå nysgjerrig på alt omkring sæ. Veldig greit for mommo og moffa å føll med Matheamora på henn måten

Kine sjøl

11.jan.2009 kl.13:37

Trine: hehe :P Blanda litt der gitt :S Utslitt ætte all wii spællinga sjø

Stine og Sander

11.jan.2009 kl.15:09

D va vi som skrev: Hehe..spræk læll da:)ha en fin dag=)Hadd bare glemt å gjør om navnan:p hihi..

Moffa

11.jan.2009 kl.21:02

Nu e moffa Matheaklein, så nu må a kom på besøk ..!

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits