9 januar

Den store regnværsdagen!!
Vi skulle egentlig på husebybadet sammen med Marianne og Sunniva idag, men rett før vi skulle sette oss i bilen fikk vi vite at bassenget er stengt p.g.a vedlikehold :/
Så da kom Marthe (til Andreas) seg en tur, og istede for bading ble det trilletur opp til tiller torget i plaskregnet!
Resten av dagen var jeg og Mathea hjemme og koste oss. Mathea fikk smake mer middagsmat, og hun sier "mmmmmmmmm mmm mmmmmm", så hun synes tydeligvis at det er godt :)
I 19 tiden kom Fredrik hjem, så da badet vi Mathea, hun storkoser seg i storbadekaret :)

s5000909

Etter badet fikk Mathea sitte å leke i fanget til pappa'n sin en liten stund, før Fredrik gikk å la henne, og hun sovnet med en gang =) Flinke go klompen vårres<3

Nå skal jeg sette meg ned å skrive litt i babyboka til Mathea, en stund siden jeg har skrevet noe i den nå...masse som har skjedd og masse å skrive om ;)

Én kommentar

TippTopp

09.jan.2009 kl.21:25

Så søt:D

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits