Middagsmat..mmmm

Idag fikk Mathea smake middagsmat for første gang, grønnsaker og kalkun. Hun har kun smakt div. grøt typer og fruktmos av fast føde før, så jeg var spent på om hun ville like det.

mmm :) Smakte ikke så værst det.

s5000966

Smattet og koste seg med det lille hun fikk smake på, skal gi mer imorgen ;)


Nå er Fredrik oppe og legger Mathea, ble litt sent idag, den siste duppen ble for lang (3 timer:P ), så hun var rett og slett ikke trøtt før nå. Håper hun sover bra inatt, for imorgen skal vi på babysvømming på husebybadet sammen med noen andre barn, det blir moro :)

Gonatt

Én kommentar

Bestefar på Trones

08.jan.2009 kl.23:10

Trivelig med en liten hilsen på bloggen og masse flotte bilder av Prinsessa. Sånt liker vi å kose oss med! Artig å registrere utviklingen som har vært markant bare siden jula. Skal si det går fort framover og nå skjønner jeg at ho har begynt å spise middag. Skal tru hva som blir det neste?
Mathe har forhåpentligvis sovnet no, men gi ho masse gode klæmmer fra oss på Trones. Ha det trivelig i bassenget i morgen. Gleder oss til vi kan treffes igjen!

Skriv en ny kommentar

matheas

matheas

0, Trondheim

Hei hei :) Jeg heter Mathea og er født 30 juni 2008. Mamma sier at jeg er en bestemt liten solstråle ;P Jeg bor i Okstadøy sammen med pappa'n min Fredrik og mamma'n min Kine. Akkurat nå er mamma hjemme sammen med meg, mens pappa jobber på Atmel. Til høsten skal jeg begynne i barnehagen, for da skal mamma tilbake på skolebenken. Mamma har nettopp funnet ut hvordan disse blogg greiene fungerer, så du må gjerne ta en titt på siden min :)

Kategorier

Arkiv

hits